NOVOSTI

  31.10.2018 10:21h

Dan otvorenih vrata BLUE KEP projekta!

 

Dana 5. studenog 2018. g., od 12 do 15 sati, u auli Pomorske škole u Splitu, učenicima, poduzećima, roditeljima i svim zainteresiranima, predsaviti će se međunarodni projekt BLUE KEP u organizaciji JU RERA S.D. za koordinaciju i razvoj Splitsko-dalmatinske županije.


Zaima Te razmjena učenika? Plava ekonomija? Želiš praktično iskustvo rada? Putovanje? Želiš usavršiti engleski i talijanski? Proširiti znanje? Postati konkurentniji na tržištu rada?

  • Prijavi se za mobilnost u sklopu projekta BLUE KEP!
  • Pruža ti se jedinstvena prilika – 45 dana besplatnog školovanja u Italiji
  • Izbor između dva programa nautičkog usmjerenja: škola „IIS Volterra – Elia” Ancona i „ITT Montani” Fermo
  • 15 dana nastave + 30 dana praktičnog usavršavanja

Mogu li poslodavci iz plavog sektora sudjelovati u međunarodnim projektima? Kako i koje su njihove koristi?

BLUE KEP (Blue Knowledge Exchange Program and integration education system in the cross border area) projektom planira se mobilnost 39 učenika iz Hrvatske i Italije koji će kroz nastavu i praksu steći znanje i iskustvo u području plave ekonomije.

Cilj projekta je poboljšanje okvirnih uvjeta za inovacije u nautičkom i pomorskom sektoru unutar područja suradnje jačanjem integracije obrazovnih sustava u prekograničnom području kroz usklađivanje tehničkih sustava obrazovanja što će dovesti do povećane mobilnosti znanja i radne snage te povećati korištenje ekonomskog potencijala područja.

Ukupan proračun projekta iznosi 921. 134,00 €, a proračun JU RERA S.D. je 147.132,00 € od čega je 85% sufinancirano iz Programa Interreg V-A Italija- Hrvatska 2014. - 2020. u okviru prioritetne osi 1 - Plave inovacije.

Prijave za sudjelovanje u projektu i razmjeni bit će otvorene uskoro, a informacije ćete moći naći na internetskim stranicama škole.

Pozivamo sve zainteresirane učenike, roditelje i predstavnike poduzeća plavog sektora da nam se pridruže i potraže više informacija na info pultu i predavanjima.

Veselimo se Vašem dolasku!

 

# Dokument: Format: Veličina:
BLUE KEP POZIVNICA pdf 203.46 KB

JU RERA S.D. za koordinaciju i razvoj SDŽ

Domovinskog rata 2, 21000 Split

  info@rera.hr

  +385 21 599 991


    Kontaktirajte nas

EDIC SPLIT


  info@edicsplit.eu

  www.edicsplit.eu


Info centar za poduzetnike


  ana.bulicic@rera.hr

  +385 21 599 981

PRIJAVITE SE NA NAŠ NEWSLETTER

Obavijesti o natječajima EU, ministarstava i ostalih donatora!