NOVOSTI

  08.08.2018 20:53h

Lider invest natječaj

 

Lider invest natječaj

 

Ovim bismo Vas putem željeli obavijestiti da je Agencija za investicije i konkurentnost i ove godine jedan od partnera projekta dodjele nagrada najboljim investicijskim projektima u Republici Hrvatskoj, a koju je prije dvije godine pokrenuo vodeći poslovni magazin Lider.


Misija projekta je prepoznati i promicati investicije koje otvaraju nova radna mjesta, povećavaju izvoz i stvaraju dodanu vrijednost te primjerom i stečenim iskustvima jačaju povjerenje u institucionalne i pravne okvire potrebne za stvaranje pozitivnog ozračja koje će privući buduće ulagače/investitore.

Najbolje će izabrati stručni odbor na čelu s prof. dr. sc. Mladenom Vedrišem, u kojemu su i Tomislav Radoš (HGK), Slavko Krajcar (FER), Zdenko Adrović (HUB), Zdenko Lucić (AIK) te Mladen Fogec (Udruženje stranih ulagača u Hrvatskoj), a kao i prošle godine, u izboru će se voditi kriterijima koji se odnose na udio izvoza, broj novootvorenih radnih mjesta te suvremenost tehnologije.

 

Lider invest natječaj za odabir najboljih proizvodnih investicija traje do 15. rujna, a nominirati se mogu sve investicije koje su s proizvodnjom počele od 1. siječnja 2014. do 1. siječnja 2018.

Svečana dodjela  nagrada s kratkim konferencijskim programom održat će se 24. listopada 2018. u Zagrebu.

Obrazac za nominaciju možete pronaći u prilogu, a nakon što ga ispunite, ljubazno Vas molimo da isti dostavite na mail: liderinvest@lider.media.

 

Više informacija o samom projektu možete pronaći u privitku ovog maila te na službenoj web stranici https://konferencije.lider.media/lider-invest/.

 

 

Za sva dodatna pitanja stojimo Vam na raspolaganju.

 

# Dokument: Format: Veličina:
liderinvest2018opce pdf 848.29 KB
liderinvest2018opceeng pdf 851.25 KB
obrazaczaprijavu1 doc 197.50 KB
  PRIJAVNI OBRAZAC

JU RERA S.D. za koordinaciju i razvoj SDŽ

Domovinskog rata 2, 21000 Split

  info@rera.hr

  +385 21 599 991


    Kontaktirajte nas

EDIC SPLIT


  info@edicsplit.eu

  www.edicsplit.eu


PRIJAVITE SE NA NAŠ NEWSLETTER

Obavijesti o natječajima EU, ministarstava i ostalih donatora!