Misija projekta je prepoznati i promicati investicije koje otvaraju nova radna mjesta, povećavaju izvoz i stvaraju dodanu vrijednost te primjerom i stečenim iskustvima jačaju povjerenje u institucionalne i pravne okvire potrebne za stvaranje pozitivnog ozračja koje će privući buduće ulagače/investitore.

Najbolje će izabrati stručni odbor na čelu s prof. dr. sc. Mladenom Vedrišem, u kojemu su i Tomislav Radoš (HGK), Slavko Krajcar (FER), Zdenko Adrović (HUB), Zdenko Lucić (AIK) te Mladen Fogec (Udruženje stranih ulagača u Hrvatskoj), a kao i prošle godine, u izboru će se voditi kriterijima koji se odnose na udio izvoza, broj novootvorenih radnih mjesta te suvremenost tehnologije.

 

Lider invest natječaj za odabir najboljih proizvodnih investicija traje do 15. rujna, a nominirati se mogu sve investicije koje su s proizvodnjom počele od 1. siječnja 2014. do 1. siječnja 2018.

Svečana dodjela  nagrada s kratkim konferencijskim programom održat će se 24. listopada 2018. u Zagrebu.

Obrazac za nominaciju možete pronaći u prilogu, a nakon što ga ispunite, ljubazno Vas molimo da isti dostavite na mail: liderinvest@lider.media.

 

Više informacija o samom projektu možete pronaći u privitku ovog maila te na službenoj web stranici https://konferencije.lider.media/lider-invest/.

 

 

Za sva dodatna pitanja stojimo Vam na raspolaganju.