NOVOSTI

  17.06.2020 09:28h

Potpisan 74,3 milijuna kuna vrijedan Ugovor o dodjeli bespovratnih EU sredstava Turističko ugostiteljskoj školi iz Splita

 

Potpisan 74,3 milijuna kuna vrijedan Ugovor o dodjeli bespovratnih EU sredstava Turističko ugostiteljskoj školi iz Splita

 

 

"Na koncu je župan pohvalio i ravnatelja i djelatnike županijske agencije RERA koji su, uz to što su svojim savjetima i radom na ovom projektu dali svoj doprinos izvrsnom rezultatu, učinili sve da u prošloj 2019. godini Splitsko-dalmatinska županija bude najbolja područna Samouprava po povlačenju novaca iz EU fondova."


 

Podsjećamo, za koncept regionalnih centara kompetentnosti osigurano je više od 500 milijuna kuna iz Europskog socijalnog fonda te Europskog fonda za regionalni razvoj. U sektoru turizma i ugostiteljstva imenovano je šest regionalnih centara kompetentnosti, odnosno Srednja škola Zabok, Turističko-ugostiteljska škola Split, Ugostiteljsko-turistička škola Osijek, Ugostiteljska škola Opatija, Škola za turizam, ugostiteljstvo i trgovinu Pula te Turistička i ugostiteljska škola Dubrovnik.

Regionalni centar kompetentnosti u ugostiteljstvu i turizmu u Splitu provodit će projekt pod nazivom „Uspostava regionalnog centra kompetentnosti u sektoru turizma i ugostiteljstva Split“. Glavne aktivnosti projekta bit će usmjerene na provedbu obrazovanja, usavršavanja i osposobljavanja u ugostiteljstvu i turizmu temeljenog na radu, a prema potrebama poslodavaca.

Opširnije

 

JU RERA S.D. za koordinaciju i razvoj SDŽ

Domovinskog rata 2, 21000 Split

  info@rera.hr

  +385 21 599 991


    Kontaktirajte nas

EDIC SPLIT


  info@edicsplit.eu

  www.edicsplit.eu


PRIJAVITE SE NA NAŠ NEWSLETTER

Obavijesti o natječajima EU, ministarstava i ostalih donatora!