Na taj je način eWyse dokazao da moderna tehnologija može pomoći u očuvanju i revitalizaciji stare, zaboravljene povijesne zgrade, koristeći Adobe Captivate, alat namijenjen upravo za eUčenje. Adobe je jedna od najvećih svjetskih softverskih tvrtki, pa je ovo veliko priznanje struke. Adobe je do sada organizirao natjecanja samo u SAD-u pa je stoga iznimnačast  što je hrvatska tvrtka koja je radila na ovom vrijednom prekograničnom projektu koji financira Europska unija postigla tako visok plasman na prvom svjetskom natjecanju.

Upravo zato što projekt Revival želi revitalizirati stare, zaboravljene povijesne zgrade, eWyse je upotrijebio naprednu tehnologiju 360 - kako bi pokazao kako moderna tehnologija može pomoći u očuvanju tradicije i starina. Na taj su način omogućili građanima diljem svijeta da "prošetaju" zadarskim bunkerima, kaštelanskim podrumima, riječkim utvrdama i ostalim zaboravljenim znamenitostima s projektnog područja Italije i Hrvatske. 

U talijanskim i hrvatskih gradovima uključenima u projekt REVIVAL, postoje mnoga napuštena područja, zgrade (e.g. ljetni kampovi, škole, barake, vojne utvrde) i indrustrijski kompleksi i predstavljaju gotovo potpuno zaboravljeno nasljeđe, koje može biti ponovno otkriveno, revitalizirano i iskorišteno. Projektom REVIVAL će se transformirati izgubljena baština do stanja koje je prihvatljivo za daljni razvoj i koji će utjecati na održiviji i uravnoteženiji teritorijalni razvoj u kojem će  izgubljeno naslijeđe imati centralnu ulogu. Projektom će se skrenuti pažnja lokalnih i regionalnih zajednica te potencijalnih investitora na izgubljeno naslijeđe te će se pronaći kreativna i održiva rješenja za njihovu revitalizaciju. 

 

Pogledajte animirani showreel i zavirite u naš projekt: