Indikativni plan objave natječaja

 

 

Kako biste redovito bili u tijeku s novoobjavljenim natječajima, kao i onim u najavi, preporučamo pratiti stranicu https://strukturnifondovi.hr/natjecaji/, na kojoj možete putem različitih filtera vrlo brzo doći do traženih informacija vezano za natječaje iz ESI fondova.

S ciljem informiranja i pravovremene pripreme projektnih prijedloga potencijalnih prijavitelja, upravljačka tijela za pojedine operativne programe su za 2021. godinu objavila tri indikativna godišnja plana objave natječaja.

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije u svojstvu Upravljačkog tijela za Operativni program Konkurentnost i kohezija 2014.-2020. (OPKK) objavljuje indikativni godišnji plan objave poziva na dostavu projektnih prijedloga za 2021. godinu u okviru OPKK 2014.-2020.

Ministarstvo rada i mirovinskoga sustava, Upravljačko tijelo za Operativni program Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020. (OPULJP), objavljuje godišnji plan objave poziva na dostavu projektnih prijedloga za 2021. godinu u okviru OPULJP 2014.-2020.

Ministarstvo poljoprivrede u svojstvu Upravljačkog tijela za Program ruralnog razvoja 2014.-2020. (PRR) objavljuje indikativni godišnji plan objave poziva na dostavu projektnih prijedloga za 2021. godinu u okviru PRR 2014.-2020.

Indikativne godišnje planove objave natječaja možete pronaći ovdje.

Ukoliko Vas interesiraju natječaji Programa Unije, sve novosti možete pronaći ovdje.

U slučaju da želite da Vas JU RERA S.D. redovito obavještava o natječajima, programima i projektima prijavite se na naš newsletter.

 

Izrada web stranice sufinancirana je sredstvima iz Operativnog programa Konkurentnost i kohezija,
iz Europskog fonda za regionalni razvoj