NOVOSTI

  13.02.2020 14:22h

Sevilla – sastanak projektnih partnera (04/05 veljače 2020)

 

Jedna od glavnih tema spomenutog sastanka bile su aktivnosti i obveze o testiranju i provjeri dosadašnjih postignuća projekta u ovoj godini, kao i prijenos znanja lokalnim dionicima i istraživanje javnog mišljenja.


 

U okviru projekta MD.net, u kojem JU RERA S.D. sudjeluje kao projektni partner, u Sevilli je 4. i 5. veljače održan redovan sastanak svih projektnih partnera na kojem se razgovaralo o daljnjoj provedbi projekta, prije svega financijskim i administrativnim pitanjima.


Dio dnevnog reda odnosio se i na komunikacijski dio aktivnosti svakog pojedinog partnera u okviru kojeg su i predstavnici JU RERA S.D., prezentirali regionalni komunikacijski plan za 2020. godinu sa svim predviđenim aktivnostima, dogovorenim radionicama i sudjelovanjima MD.net projekta na sajmovima tijekom 2020.


Jedna od glavnih tema spomenutog sastanka bile su aktivnosti i obveze o testiranju i provjeri dosadašnjih postignuća projekta u ovoj godini, kao i prijenos znanja lokalnim dionicima i istraživanje javnog mišljenja. U ovom pogledu, partneri su podijelili svoje ideje o tome kako promovirati mediteranske vrijednosti na regionalnoj i lokalnoj razini i stvoriti zajedništvo između javnih institucija, privatnih poduzetnika i pojedinaca u pogledu Mediteranske prehrane. JU RERA S.D. će u sklopu navedenih aktivnosti, uz stručnjake medicinskih znanosti, održati tri radionice o utjecaju mediteranske prehrane na zdravlje i životni stil, kao i radionice sa školama po pitanju promocije mediteranske prehrane.


Drugog dana, partneri su sudjelovali u studijskom posjetu ulicama Seville s naglaskom na ključne točke specifičnih dijelova grada koji i dalje čuvaju mediteransku povijest i tradiciju, s lokalnim obiteljskim gospodarstvima koja promoviraju osnovne vrijednosti mediteranske prehrane, kulture i takvog načina života.

 

 

JU RERA S.D. za koordinaciju i razvoj SDŽ

Domovinskog rata 2, 21000 Split

  info@rera.hr

  +385 21 599 991


    Kontaktirajte nas

EDIC SPLIT


  info@edicsplit.eu

  www.edicsplit.eu


Info centar za poduzetnike


  ana.bulicic@rera.hr

  +385 21 599 981

PRIJAVITE SE NA NAŠ NEWSLETTER

Obavijesti o natječajima EU, ministarstava i ostalih donatora!