NOVOSTI

  15.07.2019 13:33h

PROVEDENO ISTRAŽIVANJE U OSNOVNIM I SREDNJIM ŠKOLAMA SPLITSKO-DALMATINSKE ŽUPANIJE

 

PROVEDENO ISTRAŽIVANJE U OSNOVNIM I SREDNJIM ŠKOLAMA SPLITSKO-DALMATINSKE ŽUPANIJE

 

Završetkom školske godine 2018./2019. uspješno je provedeno anketno istraživanje o obrazovnim afinitetima te mogućnostima i planovima rada i zapošljavanja među učenicima sedmih i osmih razreda osnovnih škola, učenicima trećih i četvrtih razreda srednjih škola te nastavnim osobljem koje radi s njima.


 

Navedeno je samo dio istraživanja o kretanju i trendovima na tržištu rada na području Splitsko-dalmatinske županije, koje provodi Cluster za eko-društvene inovacije i razvoj CEDRA Split, zajedno sa JU RERA SD i drugim partnerima. Osim osnovnoškolaca, srednjoškolaca i obrazovnog sektora, istraživanje obuhvaća i poslodavce, nezaposlene te IRI sektor, koji će biti anketirani do kraja kolovoza 2019. godine.

Želite dati svoj doprinos? Sudjelujte u istraživanju putem linkova na online upitnike:

 

Sudjelovanje u istraživanju je dobrovoljno i anonimno. Prikupljeni podaci bit će korišteni u svrhu izrade javnog dokumenta „Kretanja i trendovi na tržištu rada Splitsko-dalmatinske županije” s ciljem identificiranja deficitarnih zanimanja te profila i dinamike kretanja na tržištu rada. Navedeni dokument će sadržavati informacije i preporuke za tražitelje posla, poslodavce, obrazovne institucije, JLS-ove, PPI-jeve i udruge. Temeljem toga, ažurirat će se postojeća „Strategija razvoja ljudskih potencijala Splitsko-dalmatinske županije“. Navedene dokumente ćete moći pronaći na našim internet stranicama po završetku istraživanja.

Istraživanje se provodi u okviru projekta Lokalnim partnerstvom do svijeta rada, sufinanciranog iz Europskog socijalnog fonda.

 

JU RERA S.D. za koordinaciju i razvoj SDŽ

Domovinskog rata 2, 21000 Split

  info@rera.hr

  +385 21 599 991


    Kontaktirajte nas

EDIC SPLIT


  info@edicsplit.eu

  www.edicsplit.eu


Info centar za poduzetnike


  ana.bulicic@rera.hr

  +385 21 599 981

PRIJAVITE SE NA NAŠ NEWSLETTER

Obavijesti o natječajima EU, ministarstava i ostalih donatora!