NOVOSTI

  08.05.2017 14:12h

Inovativni sustavi proizvodnje i opskrbe hranom

 

 

 


Javna ustanova za koordinaciju i razvoj Splitsko-dalmatinske županije RERA SD, u suradnji sa Svjetskom organizacijom za hranu i poljoprivredu (FAO), Svjetskom bankom (World Bank Group), Međunarodnom federacijom udruženja u ekološkoj poljoprivredi (IFOAM Organics International) te Institutom Ecologica organizira međunarodnu konferenciju „Inovativni sustavi proizvodnje i opskrbe hranom“. 

Konferencija će se održati u prostorima HGK - Županijske komore Split, 19. svibnja 2017. godine s početkom u 09:00 sati.

Ideja konferencije je prenijeti dobre prakse pametne organizacije proizvodnje i distribucije hrane iz različitih dijelova svijeta te ih kroz radionicu s lokalnim dionicima pretvoriti u koncept koji bi poboljšao regionalni sustav proizvodnje i opskrbe hranom u Splitsko-dalmatinskoj županiji. Kako se sustav opskrbe hranom odnosi na veliki broj dionika, od kućanstava, preko javnog sustava (vrtića, škola, fakulteta, bolnica) do ugostiteljskih objekata, pozivaju se svi zainteresirani da se priključe, uz obveznu prijavu putem web obrasca na dnu stranice.

Dnevni red konferencije nalazi se u dokumentu u prilogu.

 

# Dokument: Format: Veličina:
dnevniredkonferencija pdf 319.50 KB
  PRIJAVNI OBRAZAC

JU RERA S.D. za koordinaciju i razvoj SDŽ

Domovinskog rata 2, 21000 Split

  info@rera.hr

  +385 21 599 991


    Kontaktirajte nas

EDIC SPLIT


  info@edicsplit.eu

  www.edicsplit.eu


PRIJAVITE SE NA NAŠ NEWSLETTER

Obavijesti o natječajima EU, ministarstava i ostalih donatora!