NOVOSTI

  09.10.2019 09:54h

SINJ U SRIDU - konferencija za medije

 

SINJ U SRIDU - konferencija za medije

 

Javna ustanova RERA S.D. za koordinaciju i razvoj Splitsko-dalmatinske županije kao partner na projektu “Sinj u sridu” poziva Vas na konferenciju za medije na kojoj će se predstaviti marketinške i promotivne aktivnosti projekta „Sinj u sridu“. Konferencija, odnosno prezentacija, je namijenjena svim relevantnim turističkim dionicima: turističkim zajednicama, agencijama, medijima te ostalim zainteresiranim stranama, a održati će se u ponedjeljak, 14. listopada 2019. godine u 09:45 sati u prostorijama Gradske vijećnice, na adresi Grad Sinj, Dragašev prolaz 24.  
Raspored konferencije je sljedeći:  
9:45 -  Registracija i kava dobrodošlice 
10:00 - Početak konferencije i pozdravni govor organizatora 
10:15 -  10:35  Prezentacija Strategije brendiranja Cetinske Krajine (Urbanex d.o.o.), pitanja i odgovori 
10:35 -  11:00  Predstavljanje mobilne aplikacije (agencija Kocka d.o.o.), pitanja i odgovori 
11:00 - Pauza za ručak 
Molimo zainteresirane da svoj dolazak potvrde slanjem maila na adresu: gorana.banicevic@rera.hr  najkasnije do 11. listopada 2019. godine. 


Projekt „Sinj u sridu“ je projekt obnove i uređenja jedinstvene kulturne baštine Grada Sinja s ciljem njene veće valorizacije. Okosnicu projekta čini rekonstrukcija, obnova i revitalizacija nepokretnih kulturnih dobara Tvrđave Grad, Tvrđave Kamičak i kule sa satom, Muzeja Cetinske krajine te obnove ulica povijesne cjeline Sinja. Njihova obnova i revitalizacija bit će osnova za razvoj niza tematski povezanih kulturnih i turističkih sadržaja (festivali, predstave, prezentacija tradicijskih zanata, suvenira, multimedija, i novih proizvoda i sl.) koji će Sinj pretvoriti u turističko odredište s brojnim turističkim sadržajima tijekom cijele godine. 
Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj i Operativnog programa Konkurentnost i kohezija a na projektu, uz Grad Sinj kao nositelja, sudjeluje pet projektnih partnera relevantnih za društveni i gospodarski razvoj kraja te upravljanje kulturnom baštinom, a riječ je o Turističkoj zajednici Grada Sinja, Viteškom alkarskom društvu Sinj, Muzeju Cetinske krajine Sinj, Javnoj ustanovi RERA S.D. za koordinaciju i razvoj Splitsko-dalmatinske županije te Obrtu za proizvodnju FLORAMI, Sinj. Ukupna vrijednost projekta “Sinj u sridu” iznosi 66.594.231,17 kn, od toga bespovratnih sredstava Europske unije 55.597.793,26 kn. 
Provedbom projekta želi se potaknuti i snažnija valorizacija nematerijalne kulturne baštine, prvenstveno kroz izgradnju novog Interpretacijsko-edukacijskog centra Sinjske alke na Hipodromu, koji će omogućiti održavanje cjelogodišnjeg interpretativno-edukacijskog sadržaja povezanog sa Sinjskom alkom, već etabliranim i prepoznatljivim sinjskim brendom. 
 
Osim navedenih kapitalnih ulaganja u kulturno-povijesnu baštinu, projektom se provode i intenzivne marketinške i promotivne aktivnosti brendiranja, koje će pozicionirati Sinj i Cetinsku krajinu kao jedinstvenu turističku destinaciju, koja može zadovoljiti različite turističke interese i potrebe na cjelovit način, te koja će biti prepoznatljiva na turističkom tržištu i koja će moći konkurirati popularnim priobalnim destinacijama. 
  
Za dodatne informacije obratite se na email: gorana.banicevic@rera.hr ili na tel. broj 021 599 998 ili 099 268 0684. 
 
 
 
Projekt „Sinj u sridu“  
 
www.cetinska-krajina.hr 
 
 

 

  PRIJAVNI OBRAZAC

JU RERA S.D. za koordinaciju i razvoj SDŽ

Domovinskog rata 2, 21000 Split

  info@rera.hr

  +385 21 599 991


    Kontaktirajte nas

EDIC SPLIT


  info@edicsplit.eu

  www.edicsplit.eu


PRIJAVITE SE NA NAŠ NEWSLETTER

Obavijesti o natječajima EU, ministarstava i ostalih donatora!