NOVOSTI

  09.03.2020 11:37h

Javni poziv za uspostavu inovativnog prehrambenog proizvoda za srednje i osnovne škole na području Splitsko-dalmatinske županije

 

 

Javna ustanova RERA S.D. za koordinaciju i razvoj Splitsko-dalmatinske županije, na temelju odobrenog projekta Mediterranean Diet, objavljuje Javni poziv (u daljnjem tekstu: Poziv) za uspostavu inovativnog prehrambenog proizvoda za srednje i osnovne škole na području Splitsko-dalmatinske županije 
 

 


Vaučer je namijenjen osnovnim i srednjim školama u svrhu promoviranja Mediteranske prehrane i takvog načina  života, koji će koristiti kroz cjelokupan razvoj inovativnog prehrambenog proizvoda tijekom ciklusa radionica sa svakom pojedinom školom.

Vaučer se može iskoristiti najkasnije do 31.08.2020. godine u obrazovnim institucijama - srednjim i osnovnim školama na području Splitsko-dalmatinske županije.

Vrijednost pojedinačnog vaučera je 5.000,00 EUR u kunskoj protuvrijednosti, dok ukupna vrijednost Poziva iznosi 25.000,00 EUR, u kunskoj protuvrijednosti, za 5 različith obrazovnih institucija.

Rok za podnošenje prijave je 16.03.2019. u 12:00 sati. Vremenom podnošenja prijave se smatra vrijeme navedeno na poštanskoj pošiljci.

Prijava treba sadržavati:

  • potpisani i pečatirani prijavni obrazac obrazovne institucije za dodjelu vaučera;
  • potvrda o osnivanju – E izvadak iz sudskog registra (neslužbeni primjerak);
  • odluka o osnivanju ili procesu osnivanja učeničke zadruge, a isti je morao započeti prije objave Poziva za dodjelu vaučera;
  • dokument kojim se dokazuje da u okviru nastavnog plana i programa škole postoji smjer prihvatljiv za razvoj i rad na uspostavi inovativnog prehrambenog proizvoda.

Sve dokumente vezane za Poziv možete pronaći i preuzeti na dnu stranice ili ovdje i ovdje.  Dobitnici vaučera bit će objavljeni na stranici Javne ustanove RERA S.D, i kontaktirani putem elektronske pošte.

 

# Dokument: Format: Veličina:
Javni poziv vauceri docx 125.28 KB
Obrazac za prijavu obrazovne institucije docx 121.90 KB

JU RERA S.D. za koordinaciju i razvoj SDŽ

Domovinskog rata 2, 21000 Split

  info@rera.hr

  +385 21 599 991


    Kontaktirajte nas

EDIC SPLIT


  info@edicsplit.eu

  www.edicsplit.eu


PRIJAVITE SE NA NAŠ NEWSLETTER

Obavijesti o natječajima EU, ministarstava i ostalih donatora!