NOVOSTI

  16.10.2020 14:13h

MD.NET - prehrambenim proizvodima do zdravlja

 

Unatoč novim i otežanim uvjetima rada i funkcioniranja u svakodnevnom životu, uzrokovano razvojem virusa COVID-19, projekt MD.net nastavlja sa svojim planiranim aktivnostima poštujući sve epidemiološke mjere.


U sklopu aktivnosti poticanja inovativnog poduzetništva baziranog na mediteranskoj prehrani i uspostave inovativnih prehrambenih proizvoda u kojima su uključene četiri srednje škole i jedna osnovna škola u Splitsko-dalmatinskoj županiji, sve navedene škole uspješno rade na uspostavi prehrambenog proizvoda, kroz praktične radionice.
Projektni zadatak je da svaka od škola napravi svoj inovativni prehrambeni proizvod koji će se analizirati sa cjelokupnom nutritivnom vrijednošću i potrebnim dnevnim količinama, od strane ovlaštenog tijela, te će se isti promovirati tijekom prosinca na dogovorenim manifestacijama.
Cilj cjelokupne suradnje sa odabranim školama je uključivanje što većeg broja djece i mladih, koji će se kroz edukativne radionice upoznati s načelima mediteranske prehrane i mediteranskog načina života, kao i o važnosti utjecaja mediteranske prehrane na zdravlje ljudi.
Sve o novostima na projektu i dalje pratite na službenoj web stranici projekta, društvenim mrežama i pretplatite se na naš youtube kanal:

Facebook

Twitter

LinkedIn

YouTube

 

 

JU RERA S.D. za koordinaciju i razvoj SDŽ

Domovinskog rata 2, 21000 Split

  info@rera.hr

  +385 21 599 991


    Kontaktirajte nas

EDIC SPLIT


  info@edicsplit.eu

  www.edicsplit.eu


PRIJAVITE SE NA NAŠ NEWSLETTER

Obavijesti o natječajima EU, ministarstava i ostalih donatora!