NOVOSTI

  12.06.2019 10:54h

POZIV NA EDUKACIJE „KAMPUS ZA KREATIVCE“ U KAŠTELIMA

 

POZIV NA EDUKACIJE „KAMPUS ZA KREATIVCE“ U KAŠTELIMA

 

Svrha projekta „Održivi rast i razvoj MSP-ova s naglaskom na KKI“ (Kampus za kreativce) županijske ustanove za razvoj RERA S.D. je educirati vas o mogućnostima i načinima zaštite intelektualnog vlasništva, razvoju inovativnih alata i tehnika, u svrhu osiguranja dugoročno održivog i kompetitivnog rasta i razvoja stvaranjem konkurentnijih proizvoda s naglaskom na kulturne i kreativne industrije.


U uvjetima rastuće tržišne konkurencije i sve zahtjevnije potražnje za proizvodima veće dodane vrijednosti, suočavate se s nedostatnim informacijama, financijama i kapacitetima koji bi mogli stvoriti konkurentne proizvode. Zato je Projekt usmjeren osnaživanju vaših kapaciteta za stvaranje proizvoda i usluga veće dodane vrijednosti.

Polaznici edukacija će steći neophodne poslovne vještine i znanja, a naglaskom na korištenju inovativnih alata i tehnika te zaštitu intelektualnog vlasništva.

Edukacije će se, nakon Splita, u četvrtak i petak, 13. i 14. lipnja, održati u Kaštel Sućurcu u MUZEJU GRADA KAŠTELA - Nadbiskupska palača, Trg Gospojske Štrade 1. Sudjelovati možete bilo koji od navedenih dana i na pojedinim temama, prema sljedećem rasporedu:

11:00-12:00    Mogućnosti i načini zaštite intelektualnog vlasništva

12:00-13:00    Inovativni alati za razvoj inovacija s naglaskom na KKI

13:00-14:00    Razvoj poduzetničkih vještina s naglaskom na KKI

 

Molimo da sudjelovanje potvrdite pozivom/porukom putem aplikacije WhatsApp na 091 444 1957, navodeći vaše ime/naziv poduzeća i dan/sat dolaska.

 

JU RERA S.D. za koordinaciju i razvoj SDŽ

Domovinskog rata 2, 21000 Split

  info@rera.hr

  +385 21 599 991


    Kontaktirajte nas

EDIC SPLIT


  info@edicsplit.eu

  www.edicsplit.eu


PRIJAVITE SE NA NAŠ NEWSLETTER

Obavijesti o natječajima EU, ministarstava i ostalih donatora!