NOVOSTI

  26.07.2019 18:13h

Poziv u Ljetno kino Bačvice

 

Poziv u Ljetno kino Bačvice

 

Javna ustanova RERA S.D., u okviru projekta ArTVision+, Vas poziva u Ljetno kino Bačvice 29.07.2019. godine u 20:30 na predstavljanjeArtvision+ Platforme za povezivanje organizatora, umjetnika i publike u kulturi te promociju manje poznatih turističkih destinacija kroz prizmu kulture.


Više o ArTVision+ IT platformi:

U okviru projekta Artvision+ razvija se platforma koja omogućuje povezivanje turizma, kulture i umjetnosti na inovativan način. Svakom organizatoru turističkih događanja omogućuje lakše pronalaženje i angažiranje umjetničkih i kulturnih sadržaja u skladu s mogućnostima i potrebama organizatora. Objedinjuje podatke o kulturnim i prirodnim atrakcijama na prostoru Jadranske obale, te promovira nove filmove koji nastaju u okviru projekta, a pripovijedaju o manje poznatim odredištima očima umjetnika. Ova radionica će vas uvesti u način korištenja platforme, te mogućnosti njezina razvoja.

Promocija 10 kratkih filmova će se prikazati istu večer, a ulaz je naravno bsplatan. Uz prikazivanje filmova, posjetitelji će imati priliku čuti i impresije prisutnih autora i glavnih aktera, moći će na licu mjesta i glasovati za svog favorita te na kraju večeri saznati i rezultate objedinjenih glasova publike, glasova (lajkova) na facebook stranici Artvision+ te glasova stručnog žirija.

Nadamo se da će te se odazvati našem pozivu te se veselimo vašem dolasku!

Sve detalje o projektu, snimljenim filmovima i ovom događaju možete pročitati u prilogu.

 

 

# Dokument: Format: Veličina:
PROJEKT FILMOVI docx 376.93 KB

JU RERA S.D. za koordinaciju i razvoj SDŽ

Domovinskog rata 2, 21000 Split

  info@rera.hr

  +385 21 599 991


    Kontaktirajte nas

EDIC SPLIT


  info@edicsplit.eu

  www.edicsplit.eu


PRIJAVITE SE NA NAŠ NEWSLETTER

Obavijesti o natječajima EU, ministarstava i ostalih donatora!