Projekt INNOCULTOUR je financiran od strane programa Italija-Hrvatska 2014.-2020.  a cilj mu je identificirati nove oblike integracije kulturne baštine, turističke ponude i kreativne industrije. Postavljeni cilj će postići promicanjem muzejskih lokacija i manje poznatih (ali ne i manje važnih) lokacija očuvane kulturne baštine talijansko-hrvatskog područja, istraživanjem potencijala za doprinos gospodarskom razvoju i kroz korištenje novih tehnologija povezanih s kreativnom i kulturnom industrijom.

 

Cilj natječaja je prikupiti najbolji idejni prijedlog s obzirom na sljedeća tematska područja:

a) ideje usmjerene na komuniciranje malih muzeja i povezanost s teritorijem

b) bolje tehnologije za komunikaciju s posjetiteljima muzeja

c) utvrditi zajedničke smjernice za partnere i nove ideje za povezivanje kreativnih

    industrija s kulturnom baštinom

 

 

 

Za više informacija i detalje o prihvatljivim prijaviteljima pogledajte u Zajedničkom pozivu na slijedećem linku:  https://innocultour.deltaduemila.net.

 

Sudjelovanje na natječaju za zajednički poziv moguće je samo putem web platforme a na istom linku je dostupna cjelokupna dokumentacija Natječaja, natječajni pozivi, natječajni obrasci, informativna dokumentacija i sl.

Projektna i administrativna dokumentacija može se prezentirati na talijanskom ili engleskom jeziku samo putem web-platforme; isključivo putem te IT platforme, istovremeno s unosom podataka (ime, prezime, e-mail) moguće je uploadati dokumentaciju u dvije zasebne cjeline: projektnu i administrativnu dokumentaciju.

 

Rok za prijavu je 8. veljače u 12.00 sati