NOVOSTI

  13.10.2020 15:34h

REVIVAL webinar - Crljenak kaštelanski

 

REVIVAL webinar -  Crljenak kaštelanski

 

 

 

 


 

U sklopu Dana Crljenka 07.09.2020. i provedbe projekta REVIVAL u Muzejskom prostoru u Kaštel Sućurcu održan je Webinar “Zinfandel u Kaštelima” na kojem je predstavljen storytelling koncept na temu Crljenka kaštelanskog.

Zbog epidemioloških okolnosti uzrokovanih virusom COVID-19, gostujući predavači javili su se putem Skype-a i održali online predavanja, nakon kojih je filmskim zapisima prezentirana "Priča o junaku" koja ima potencijal postati okosnicom kaštelanskog turizma.

Sudionici webinara bili su:
- dr. sc Romana Lekić iz Visoke škole za komunikacijski menadžment Edward Bernays, koja je predstavila storytelling koncept "Priče o junaku" i način na koji navedeni koncept može biti iskorišten u svrhu razvoja turističke ponude.
- Maja Vukan, koja je u ime JU RERA SD za koordinaciju i razvoj Splitsko-dalmatinske županije, predstavila projekt REVIVAL i način na koji će se navedeni koncept razvijati u sklopu projekta.
- Vlatka Berlan Vlahek iz tvrtke Insulabit, koja je u sklopu projekta REVIVAL bila zadužena za izradu digitalnog kataloga zapuštene baštine na području Urbane aglomeracije Split te za razradu storytelling koncepta o Crljenku i njegovo povezivanje s odabranom zgradom zapuštene baštine u Kaštel Starom.

 

 

 

 

 

 

 

 

JU RERA S.D. za koordinaciju i razvoj SDŽ

Domovinskog rata 2, 21000 Split

  info@rera.hr

  +385 21 599 991


    Kontaktirajte nas

EDIC SPLIT


  info@edicsplit.eu

  www.edicsplit.eu


PRIJAVITE SE NA NAŠ NEWSLETTER

Obavijesti o natječajima EU, ministarstava i ostalih donatora!