NOVOSTI

  07.12.2018 08:35h

Seminar Kako poslovati s arapskim zemljama – program edukacije arapske poslovne kulture i etike u ŽK Split

 

Seminar Kako poslovati s arapskim zemljama – program edukacije arapske poslovne kulture i etike u ŽK Split

 

HGK u sklopu projekta HR.izvoz – s HGK do stranih tržišta, koji je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj, u suradnji s Arapskim centrom za poduku i savjetovanje, organizira seminar Kako poslovati s arapskim zemljama – program edukacije arapske poslovne kulture i etike, koji će se održati u srijedu, 12. prosinca, u 9 sati u Županijskoj komori Split, na adresi Obala Ante Trumbića 4.


Cilj je projekta dodatno ojačati prisutnost MSP-ova na inozemnim tržištima radi povećanja izvoza hrvatskih proizvoda i usluga, čime će se unaprijediti konkurentnost hrvatskoga gospodarstva i osigurati gospodarski rast i razvoj.

Seminar je namijenjen tvrtkama koje posluju ili namjeravaju poslovati na tržištima arapskih zemalja. Cilj je seminara prenijeti vještine samostalnog poslovanja s arapskim poslovnim partnerima te osvijestiti potreban pristup različitosti u poslovanju.

Sudjelovanje na seminaru je besplatno, a prijaviti se možete ispunjavanjem online prijavnice u nastavku najkasnije do ponedjeljka, 10. prosinca.

U pratećim dokumetima možete pronaći Program seminara.

Za sve dodatne informacije možete se obratiti Odsjeku za međunarodne poslove i EU ŽK Split i kontakt-osobi Ivi Kuliš na e-adresi ikulis@hgk.hr i telefonu 021/321 143.

 

JU RERA S.D. za koordinaciju i razvoj SDŽ

Domovinskog rata 2, 21000 Split

  info@rera.hr

  +385 21 599 991


    Kontaktirajte nas

EDIC SPLIT


  info@edicsplit.eu

  www.edicsplit.eu


Info centar za poduzetnike


  ana.bulicic@rera.hr

  +385 21 599 981

PRIJAVITE SE NA NAŠ NEWSLETTER

Obavijesti o natječajima EU, ministarstava i ostalih donatora!