Poštovani,

ovim putem Vas pozivamo na sudjelovanje na besplatnom stručnom edukacijskom programu u sklopu projekta „Sinj u sridu“ kojeg provodi Visoka škola za menadžment i dizajn Aspira u Splitu u partnerstvu s Javnom ustanovom RERA S.D. za koordinaciju i razvoj Splitsko-dalmatinske županije.

Projekt "Sinj u sridu" integrirani je projekt obnove i uređenja jedinstvene kulturne baštine Sinja s ciljem njene veće turističke valorizacije. Naime, radi se o programu namijenjenom djelatnicima turističkih zajednica i ustanova u kulturi, udrugama koje skrbe o kulturnoj baštini, predstavnicima lokalne samouprave, predstavnicima privatnog sektora u turizmu (ugostitelji, vlasnici smještajnih kapaciteta, seoskih imanja  i sl.). Očekuje se sudjelovanje oko 50 sudionika.

Po završetku programa, polaznici će steći nova znanja i kompetencije te  im se dodjeljuje Certifikat o sudjelovanju.

Program se sastoji od sljedećih tematskih cjelina:

Modul 2: „Light“ program za ostale sudionike – unapređenje komunikacijskih vještina u prezentaciji kulturne baštine.

Planirane su dvije (2) dvodnevne radionice (12 sati svaka) na slijedeće teme:

  • Kratki pregled kulturne baštine Cetinskog kraja
  • Komunikacijske i prezentacijske vještine u predstavljanju kulturne baštine – priče pričanje, kreativna interpretacija i sl.
  • Primjeri dobre prakse

Modul 3: Povijest i značaj kulturne baštine na području Sinja i Cetinske krajine, uključujući povezane legende i zanimljive priče/anegdote.

Planirane su dvije (2) dvodnevne radionice (12 sati svaka) na slijedeće teme:

  • Povijest Cetinskog kraja, kulturna baština materijalna i nematerijalna-pregled i značaj
  • Prezentacija povezanih priča i anegdota, kreativna rasprava temeljena na primjerima kreativnih industrija temeljenih na kulturnoj baštini

Modul 4: Upotreba modernih tehnologija i prezentacijskih oblika u prezentaciji destinacije, s posebnim naglaskom na kulturnu baštinu.

Planirane su 4 poludnevne edukacije(4h sata svaka) na sljedeće teme:

  • Priprema, izrada i promocija web stranice
  • Google borbeni komplet
  • Online marketing
  • Profili na društvenim mrežama

Program započinje 11.lipnja 2018., a provodi se na adresi Visoka škola za menadžment i dizajn Aspira, Domovinskog rata 65. Napomena je da je broj mjesta ograničen te je potrebno što prije izvršiti prijavu.

Molim Vas da potvrdite Vaše sudjelovanje do četvrtka 07.lipnja 2018. prijavom na link: http://www.aspira.hr/besplatne-edukativne-radionice.

Za sva pitanja stojimo na raspolaganju na broju 021/383 677 ili na mailu marija.radonic@aspira.hr, zivana.sunara@aspira.hr.