NOVOSTI

  25.09.2019 09:04h

ZAVRŠNA KONFERENCIJA PROJEKTA BLUEKEP (BLUE Knowledge Exchange Program and integration of education systems in the cross border area)

 

Prjektni partneri predstavit će rezultate projekta 


Završna konferencija projekta BLUEKEP održat će se u Anconi, 26. rujna 2019. godine, u organizaciji talijanske regije Marche. Na konferenciji će sudjelovati projektni partneri zajedno s predstavnicima Javne ustanove RERA S.D. za koordinaciju i razvoj Splitsko-dalmatinske županije.

Projektni partneri predstavit će rezultate projekta i prenijeti iskustva učenika i profesora koji su sudjelovali u programu mobilnosti, kao i predstavnici tvrtki koji su dali učenicima priliku za stručnu praksu u svojim tvrtkama.

U BLUEKEP projektu sudjelovalo je ukupno 38 učenika srednjih škola iz Hrvatske i Italije, koji su uz nastavu i praksu imali priliku steći nova znanja i iskustva, ali i korisna poslovna poznanstva.

Naposlijetku, svi učenici koji su sudjelovali u razmjeni, primit će ECVT certifikat kao krunu njihova truda i zalaganja.

Projekt je sufinanciran s 85% bespovratnih sredstava Europskog fonda za regionalni razvoj iz programa Interreg Italy – Croatia CBC, a udio JU RERA S.D. u ukupnom budžetu projekta iznosi 145.432 eura.

Kroz ovaj projekt Javna ustanova RERA S.D. za koordinaciju i razvoj SDŽ potvrdila je svoju ulogu pokretača regionalnog razvoja kroz implementaciju međunarodnih programa iz različitih sektora, baš poput BLUE KEP-a.

Više informacija slijedi nakon samog događaja!

 

 

JU RERA S.D. za koordinaciju i razvoj SDŽ

Domovinskog rata 2, 21000 Split

  info@rera.hr

  +385 21 599 991


    Kontaktirajte nas

EDIC SPLIT


  info@edicsplit.eu

  www.edicsplit.eu


PRIJAVITE SE NA NAŠ NEWSLETTER

Obavijesti o natječajima EU, ministarstava i ostalih donatora!