DOGAĐANJA

od     04.10.2018 h   do     06.10.2018 h   Lokacija     Šibenik, turističko naselje Solaris

„Dani regionalnoga razvoja i EU fondova“


  VIŠE INFORMACIJAORGANIZATOR: Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije

 

„Dani regionalnoga razvoja i EU fondova“

 

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije, kao središnje tijelo državne uprave nadležno za planiranje, programiranje, provedbu i vrednovanje regionalnih razvojnih programa i projekata, najavljuje održavanje konferencije o regionalnom razvoju pod nazivom „Dani regionalnoga razvoja i EU fondova“.

Konferencija „Dani regionalnoga razvoja i EU fondova“ održat će se od 4. do 6. listopada 2018. u Šibeniku u turističkom naselju Solaris.

Na konferenciji će se predstaviti aktualne politike i razvojni programi čiji je cilj omogućiti ravnomjerni regionalni razvoj svih krajeva Republike Hrvatske kao i mogućnosti financiranja regionalnoga razvoja sredstvima fondova i programa Europske unije.

Detaljan program konferencije, prijavne obrasce i sve potrebne informacije za sudjelovanje bit će objavljeni tijekom kolovoza 2018.

Organizatori mole da u svom kalendaru rezervirate datume od 4. do 6. listopada 2018. za sudjelovanje u konferenciji „Dani regionalnoga razvoja i EU fondova“ te da budete njihovi dragi gosti u Šibeniku.

JU RERA S.D. za koordinaciju i razvoj SDŽ

Domovinskog rata 2, 21000 Split

  info@rera.hr

  +385 21 599 991


    Kontaktirajte nas

EDIC SPLIT


  info@edicsplit.eu

  www.edicsplit.eu


PRIJAVITE SE NA NAŠ NEWSLETTER

Obavijesti o natječajima EU, ministarstava i ostalih donatora!