Jamstvene sheme

 

Regionalni jamstveni instrumenti - RJI osnovan je 2007. godine kao instrument za pružanje potpore malom i srednjem poduzetništvu.

Cilj Jamstvenog fonda je osigurati financijska sredstva kroz jamstveni depozit, a koja se koriste kao kolateral za kvalitetne poduzetničke projekte koji će doprinijeti razvoju malog i srednjeg poduzetništva na području Splitsko-dalmatinske županije.

Osim programa „Regionalni jamstveni instrumenti – RJI“, Javna ustanova RERA SD je provoditelj aktivnosti i za Projekt „Program jamstveno-kreditni fond za zeleno poduzetništvo“ osnovan 2010. g., a koji je namijenjen poduzetnicima iz sektora poljoprivrede, turizma, ribarstva/marikulture kojima se naročito doprinosi očuvanju i održivom korištenju prirodnih vrijednosti obalnog područja Županije.

Program podržava perspektivne zelene poduzetničke projekte financijskim i tehničkim potporama, povoljnim kreditiranjem kroz Kreditno-jamstveni fond te financijskom i tehničkom pomoći pri apliciranju na druge nacionalne i međunarodne programe potpore[.

 

PRONAĐITE IDEALAN NATJEČAJ ZA VAS

Pogledajte našu arhivu natječaja!


  Pregled natječaja

JU RERA S.D. za koordinaciju i razvoj SDŽ

Domovinskog rata 2, 21000 Split

  info@rera.hr

  +385 21 599 991


    Kontaktirajte nas

EDIC SPLIT


  info@edicsplit.eu

  www.edicsplit.eu


Info centar za poduzetnike


  ana.bulicic@rera.hr

  +385 21 599 981

PRIJAVITE SE NA NAŠ NEWSLETTER

Obavijesti o natječajima EU, ministarstava i ostalih donatora!