Regionalni centar za edukacije o EU fondovima i poduzetništvu

 

U rujnu 2016. godine potpisom Ugovora o poslovno-tehničkoj suradnji između JU RERA S.D. te Sveučilišta u Splitu uspostavljen je "Regionalni centar za edukacije o EU fondovima i poduzetništvu".

Radi se o prvom takvom centru u ovom dijelu Hrvatske, koji je rezultat višegodišnje uspješne suradnje JU RERA SD i Sveučilišta u Splitu te implementacije projekta “E-poslovanje", financiranog sredstvima Europske unije. Centar je smješten na dvije lokacije: Ekonomskom fakultetu i Prirodoslovno-matematičkom, a obje dvorane opremljene su najmodernijom telekonferencijskom opremom, što će omogućiti edukacije na daljinu.

U dvorani na Ekonomskom fakultetu instalirano je 15 laptopa, interaktivna ploča i oprema za telekonferenciju, dok se u vijećnici Prirodoslovno-matematičkog fakulteta nalazi oprema za telekonferenciju. Na Ekonomskom fakultetu provodit će se niz edukacija planiranih kroz novo-odobreni EU projekt tehničke pomoći regionalnim koordinatorima u vrijednosti od milijun i pol kuna. Radi se o pripremi i provedbi projekata, javnoj nabavi, strateškom planiranju, izradi studija izvodivosti i cost-benefit analiza. Provodit će se i edukacije za poduzetništvo – kako vezano uz EU fondove, tako i uz elektroničko poslovanje.

PRONAĐITE IDEALAN NATJEČAJ ZA VAS

Pogledajte našu arhivu natječaja!


  Pregled natječaja

JU RERA S.D. za koordinaciju i razvoj SDŽ

Domovinskog rata 2, 21000 Split

  info@rera.hr

  +385 21 599 991


    Kontaktirajte nas

EDIC SPLIT


  info@edicsplit.eu

  www.edicsplit.eu


PRIJAVITE SE NA NAŠ NEWSLETTER

Obavijesti o natječajima EU, ministarstava i ostalih donatora!